Om Euro Limo og Bo's Taxi samt om vores service

Euro Limo er også kendt som Bo's Taxi, som ejes og drives af Bo Ringholm. Vi har specialiseret os i diskret og luksuriøs personbefordring for virksomheder og andre med særlige behov. Dog matcher vores priser andre priser i samme branche.

Mercedes-Benz med lækre lædersæder og Wi-Fi

Vi tilbyder med andre ord professionel personbefordring i lækre biler i topkvalitet. Der er naturligvis lækre lædersæder i kabinerne, således vi kan tilbyde en optimal komfort. Der er også Wi-Fi i bilerne, ligesom der er mulighed for at bestille forplejning til turen.

Vi har forskellige bilerne til limousinekørsel såsom en Mercedes-Benz E-klasse med plads til fire personer, en Mercedes-Benz GLC-klasse med plads til fire personer og en Mercedes-Benz V-klasse med plads til 7 personer.

Der er tale om velholdte og velplejede biler.

Vi har mange års erfaring med kørsel med prominente erhvervsfolk, og det er jeres garanti for, at servicen fra bestilling til ankomst til destinationen er i orden. Vi ved, at service, erfaring og især diskretion er vigtige mærkesager. Det samme gælder professionel fremføring, loyalitet og diskretion. Dog har vi en uformel omgangstone, hvis vi ikke har aftalt andet.

Kontakt os for at høre om vores limousineservice

Vi har 24/7-døgnvagt, men vi kan aftale pris og tidspunkt på forhånd. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe efter os på telefon 20 89 20 84. Du kan også sende en e-mail til os på post@eurolimo.dk, hvis I ønsker i et uforpligtende tilbud.​

Bestil en limousine​

Hos Bo's Taxi v/Bo Ringholm kan du bestille en limousine til din virksomhed.  Alt du skal gøre, er at udfylde felter i formularen, og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

home  Bo's Taxi v/Bo Ringholm​